Bug 9555 - (int-171319) Only the address bar is visible on the bottom panel
(int-171319)
: Only the address bar is visible on the bottom panel
Status: NEW
Product: Browser
User interface
: 5.0:(20.2010.36-2)
: N900 Maemo
: Unspecified major (vote)
: ---
Assigned To: unassigned
: browser-bugs
:
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2010-03-15 16:38 UTC by Bartosz Taudul
Modified: 2010-10-26 15:32 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments
Illustration for step 3 (93.90 KB, image/png)
2010-03-15 16:38 UTC, Bartosz Taudul
Details
Illustration for step 5 (88.20 KB, image/png)
2010-03-15 16:39 UTC, Bartosz Taudul
Details


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description Bartosz Taudul (reporter) 2010-03-15 16:38:22 UTC
SOFTWARE VERSION:
3.2010.02-8

EXACT STEPS LEADING TO PROBLEM: 
1. Close all browser windows, including the bookmarks one.
2. Open any web page using external application, like raeddit or rss viewer. Do
not open the page using the browser's interface.
3. Notice that only the address bar and stop button is displayed while the page
loads.
4. Assuming the browser displays the page fullscreen: after the page has loaded
press the button in bottom-right corner to switch to windowed view.
5. Notice that only the address bar is displayed on the bottom panel.

EXPECTED OUTCOME:
Address bar is displayed along with the bookmark buttons, the history button
and fullscreen button.

ACTUAL OUTCOME:
Only the address bar is displayed.

REPRODUCIBILITY:
50%

OTHER COMMENTS:
Rebooting the phone does not help. Opening new browser windows doesn't change
behavior. Opening the browser using application menu icon (after all browser
windows were closed) brings things back to normal, but following the repro
steps causes the bug to reappear.
Comment 1 Bartosz Taudul (reporter) 2010-03-15 16:38:46 UTC
Created an attachment (id=2476) [details]
Illustration for step 3
Comment 2 Bartosz Taudul (reporter) 2010-03-15 16:39:19 UTC
Created an attachment (id=2477) [details]
Illustration for step 5
Comment 3 timeless 2010-03-15 17:14:23 UTC
we believe this will be fixed in the next major update (i have no idea when
that would be, don't ask).
Comment 4 Andre Klapper maemo.org 2010-03-15 20:52:10 UTC
Setting explicit PR1.2 milestone (so it's clearer in which public release the
fix will be available to users).

Sorry for the bugmail noise (you can filter on this message).
Comment 5 Bartosz Taudul (reporter) 2010-05-27 15:57:59 UTC
This is not fixed in PR1.2.
Comment 6 Bartosz Taudul (reporter) 2010-05-27 15:58:39 UTC
*** Bug 10275 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Mikko Kupila 2010-06-01 00:51:52 UTC
With pe1.2, this bug seems to occure quite invariably now. If browser is closed
and I open for example an rss feed via the maemo rss reader widget, the browser
window that opens is almost invariably the buggy kind now.
Comment 8 Andre Klapper maemo.org 2010-06-01 13:52:45 UTC
"Reproducible. Using raeddit or any application alone wasn't enough to
reproduce it. It's necessary to open links from at least 2 apps, raeddit + chat
conversation did the trick for me."
Comment 9 Mikko Kupila 2010-10-23 21:43:27 UTC
I had not witnessed this problem for several months. I then recognized that by
turning of rotation from the browser settings, the problem returned instantly.
After reactivating rotation in the browser, the problem disappears.
The bug seems to be related to the rotation of the browser.