Bug 8137 - Delete button inactive when an email is opened from a notification.
: Delete button inactive when an email is opened from a notification.
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 5417
Product: Email
General
: 5.0/(2.2009.51-1)
: N900 Maemo
: Medium normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: unassigned
: modest-bugs
:
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2010-01-17 01:05 UTC by Steve Bannister
Modified: 2010-01-22 19:51 UTC (History)
0 users (show)

See Also:


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description Steve Bannister (reporter) 2010-01-17 01:05:32 UTC
SOFTWARE VERSION:
(Settings > General > About product)

EXACT STEPS LEADING TO PROBLEM: 
(Explain in detail what you do (e.g. tap on OK) and what you see (e.g. message
Connection Failed appears))
1. Click on a new email notification in the dashboard (only 1 should be
received for the mail to open)
2. The new email should open with the normal set of active buttons 

EXPECTED OUTCOME:

Delete button is active

ACTUAL OUTCOME:

Delete button is inactive

REPRODUCIBILITY:
(always, less than 1/10, 5/10, 9/10)

Always

EXTRA SOFTWARE INSTALLED:

OTHER COMMENTS:

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-GB;
rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7
Comment 1 Andre Klapper maemo.org 2010-01-22 19:51:37 UTC
Thanks for reporting this.
This particular problem has already been reported into our bug tracking system,
but please feel free to report any further bugs you find. Also feel encouraged
to vote for the original bug report if interested.

Please feel free to search for existing reports first to avoid filing
duplicates.


*** This bug has been marked as a duplicate of bug 5417 ***