Bug 5152 - Link to C code not working (not a link in fact) on Fremantle camera api dev page
: Link to C code not working (not a link in fact) on Fremantle camera api dev page
Status: RESOLVED FIXED
Product: Developer Guide
maemo.org wiki
: 5.0-alpha-pre2
: All Linux
: Low normal (vote)
: 5.0-update3
Assigned To: Jarmo Tikka
: documentation@maemo.org
:
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2009-09-17 23:48 UTC by Simon Pickering
Modified: 2010-05-17 16:46 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description Simon Pickering (reporter) maemo.org 2009-09-17 23:48:58 UTC
http://wiki.maemo.org/Documentation/Maemo_5_Developer_Guide/Using_Multimedia_Components/Camera_API_Usage

Search for "example_camera.c". This used to be a link in the past
documentation, but is no longer.
Comment 1 Jarmo Tikka nokia 2009-12-28 16:32:33 UTC
Official Fremantle example applications (tested to work with Fremantle SDK and
N900) are in Garage here https://garage.maemo.org/svn/maemoexamples/trunk/

That camera example is here:
https://garage.maemo.org/svn/maemoexamples/trunk/maemo-examples/example_camera.c

I did not know where you wanted to put these links so I just provide links for
you to update.
Comment 2 Dave Neary maemo.org 2009-12-29 19:47:27 UTC
Links updated.

This is a widespread problem in the documentation. Not sure how to fix it
easily.
Comment 3 Andre Klapper maemo.org 2010-05-17 16:46:53 UTC
[Rearrangement of Documentation bug reports.]
Mass-moving old closed Developer Platform > Documentation tickets.
You can filter bugmail by searching for this comment.