Bug 3596 - no between pipe and current attachment number in attachment details
: no between pipe and current attachment number in attachment details
Status: RESOLVED FIXED
Product: maemo.org Website
Bugzilla
: unspecified
: All Windows
: High normal (vote)
: ---
Assigned To: Andre Klapper
: Ferenc Szekely
: attachment.cgi?id=817&action=edit
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-08-17 17:26 UTC by timeless
Modified: 2008-08-21 23:01 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments
Trivial patch (1.46 KB, patch)
2008-08-19 01:06 UTC, Andre Klapper
Details


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description timeless (reporter) 2008-08-17 17:26:53 UTC
STEPS TO REPRODUCE THE PROBLEM:
load details for any additional attachment to a bug

EXPECTED OUTCOME:
space between pipe (|) and attachment number (as can be seen in e.g.
bugzilla.mozilla.org)

ACTUAL OUTCOME:
Attachments on this Bug:
      <a href="attachment.cgi?id=816&amp;action=edit">816</a> |817 |
      <a href="attachment.cgi?id=818&amp;action=edit">818</a> |
      <a href="attachment.cgi?id=875&amp;action=edit">875</a>

i.e., no space between pipe and number.

REPRODUCIBILITY:
always (as long as you pick an attachment that isn't the first ...)
Comment 1 Andre Klapper maemo.org 2008-08-19 01:05:58 UTC
Confirming, asking Karsten for a review of the one-liner patch
Comment 2 Andre Klapper maemo.org 2008-08-19 01:06:12 UTC
Created an attachment (id=883) [details]
Trivial patch

Adding a whitespace in front of the (non-linkified) currently viewed attachment
should fix the issue.
Comment 3 Karsten Br├Ąckelmann 2008-08-21 23:01:55 UTC
Thanks, good fix.  Already committed to SVN, will be pushed to the live
bugzilla soon.