Bug 11284 - Hover-mode not working on Indian image
: Hover-mode not working on Indian image
Status: UNCONFIRMED
Product: Browser
User interface
: 5.0:(10.2010.19-1)
: N900 Maemo
: Unspecified normal (vote)
: ---
Assigned To: unassigned
: browser-bugs
:
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2010-09-14 19:34 UTC by chandan
Modified: 2011-11-02 17:24 UTC (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description chandan (reporter) 2010-09-14 19:34:26 UTC
SOFTWARE VERSION:
Maemo 5
Version: 10.2010.19-1.004 (Indian image before flashing)


EXACT STEPS LEADING TO PROBLEM: 
1. Swipe finger from the left of the screen (outside of screen), towards right
(into the screen)


EXPECTED OUTCOME:
Hover mode. An arrow is displayed on the left. Clicking the arrow creates a
pointer that can be used as a mouse to select text. (as mentioned in
http://wiki.maemo.org/N900_shortcuts_and_gestures)

ACTUAL OUTCOME:
Nothing

REPRODUCIBILITY:
always

OTHER COMMENTS:
I re-flashed to Global image
(RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin) and now it is working
correctly.

Please feel free to ask for any more info.
Comment 1 Andre Klapper maemo.org 2010-09-14 19:42:12 UTC
Any particular website to test this with?
Comment 2 chandan (reporter) 2010-09-14 20:36:09 UTC
(In reply to comment #1)
> Any particular website to test this with?
> 

It happened for all web sites. i found when i tried to copy some text and was
not able to do so as hover-mode was not coming.

Just to point out again, i had this issue only with the Indian image. The
global version does not have this issue. Not sure about other images.
Comment 3 Andre Klapper maemo.org 2010-09-15 12:36:30 UTC
Does the cursor indicate that you are in hovering mode, but hovering button is
just not visible? (Note to myself: int-148994)
Comment 4 chandan (reporter) 2010-09-15 19:52:31 UTC
(In reply to comment #3)
> Does the cursor indicate that you are in hovering mode, but hovering button is
> just not visible? (Note to myself: int-148994)
> 

No. It seems as if there is no hover mode. I was never able to copy text from
web sites.
Comment 5 timeless 2010-09-15 21:34:59 UTC
open x terminal.

~ $ dpkg -l libwidgetutils

compare your output from inidian with global. hopefully it doesn't match...
Comment 6 chandan (reporter) 2010-09-16 21:26:22 UTC
(In reply to comment #5)
> open x terminal.
> 
> ~ $ dpkg -l libwidgetutils
> 
> compare your output from inidian with global. hopefully it doesn't match...
> 

Sorry, i don't have the old info of Indian image, i will try to get from
someone who have the issue.

The global image i have is showing 1.4.1-6+0m5.
Comment 7 Andre Klapper maemo.org 2010-09-22 21:34:06 UTC
(moreinfo as per comment 5)
Comment 8 Mayuresh 2010-10-13 21:56:36 UTC
# dpkg -l libwidgetutils
Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
| Status=Not/Inst/Cfg-files/Unpacked/Failed-cfg/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend
|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad)
||/ Name            Version         Description
+++-===============-===============-==============================================
ii  libwidgetutils  1.4.1-6+0m5     Mozilla Web Engine.
Comment 9 Andre Klapper maemo.org 2010-10-25 18:04:56 UTC
Today Nokia released the Maemo5 update version 20.2010.36-2 for public (also
called "PR1.3" sometimes).

If you have some time we kindly ask you to test again if the problem reported
here still happens in this new version - just leave a comment (and feel free to
update the "Version" field to the new version if it's still a problem).
Comment 10 Mayuresh 2010-11-23 21:29:41 UTC
Confirmed with PR 1.3. Nothing changed in the browser. As I logged this
observation before, even the button placement is different from that seen in
most screenshots available on web.

This doesn't seem to have changed either:

dpkg -l libwidgetutils
Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
| Status=Not/Inst/Cfg-files/Unpacked/Failed-cfg/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend
|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad)
||/ Name            Version         Description
+++-===============-===============-==============================================
ii  libwidgetutils  1.4.1-6.1+0m5   Mozilla Web Engine.