Bug 7999

Summary: does not resolve contact names when operator doesn't send country code with CLI
Product: [Maemo Official Platform] Telephony Reporter: McWolf <dummy.mak>
Component: GeneralAssignee: unassigned <nobody>
Status: RESOLVED DUPLICATE QA Contact: telephony-general-bugs
Severity: normal    
Priority: Low CC: andre_klapper
Version: 5.0/(2.2009.51-1)   
Target Milestone: ---   
Hardware: N900   
OS: Maemo   

Description McWolf (reporter) 2010-01-14 21:17:25 UTC
SOFTWARE VERSION:
(Settings > General > About product)

EXACT STEPS LEADING TO PROBLEM: 
(Explain in detail what you do (e.g. tap on OK) and what you see (e.g. message
Connection Failed appears))
1. when receiving call without country code prefix
2. contact name does not appear
3. 

EXPECTED OUTCOME: see calling party name if in phonebook

ACTUAL OUTCOME:only the number appears. phone does not resolve contact namde

REPRODUCIBILITY: always (in Qatar)
(always, less than 1/10, 5/10, 9/10)

EXTRA SOFTWARE INSTALLED:

OTHER COMMENTS: operators in Qatar do not send international prefix with
calling party number

User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux armv7l; en-US; rv:1.9.2a1pre)
Gecko/20091127 Firefox/3.5 Maemo Browser 1.5.6 RX-51 N900
Comment 1 Andre Klapper maemo.org 2010-01-15 19:10:13 UTC
Thanks for reporting this.
For future reference, please set proper values for Severity and Priority. See
https://bugs.maemo.org/page.cgi?id=fields.html#bug_severity .

This particular problem has already been reported into our bug tracking system,
but please feel free to report any further bugs you find. Also feel encouraged
to vote for the original bug report if interested.
Please feel free to search for existing reports first to avoid filing
duplicates.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 7227 ***