Bug 12157

Summary: Camera UI - randomly crashes
Product: [Extras] Maemo 5 Community SSU Reporter: Jan <hot.pda>
Component: camera-uiAssignee: unassigned <nobody>
Status: NEW QA Contact: general
Severity: critical    
Priority: Unspecified CC: almeida, christian_ratzenhofer, maemea, rdorsch, robink93
Version: unspecifiedKeywords: moreinfo
Target Milestone: ---   
Hardware: N900   
OS: Maemo   

Description Jan (reporter) 2011-04-16 16:30:17 UTC
SOFTWARE VERSION: 
(Settings > General > About product)
20.2010.36-2maemo14.1

EXACT STEPS LEADING TO PROBLEM: 
(Explain in detail what you do (e.g. tap on OK) and what you see (e.g. message
Connection Failed appears))
1. open lens cover
2. press camera trigger
3. 

EXPECTED OUTCOME: 
capture foto, start recording video
ACTUAL OUTCOME: 
camera UI crashes and closed
REPRODUCIBILITY: 
(always, less than 1/10, 5/10, 9/10)
less than 1/10
EXTRA SOFTWARE INSTALLED: 

OTHER COMMENTS:
Comment 1 maemea 2011-04-21 18:54:39 UTC
I have the same problem, with the same frequency of reproducibility.
Comment 2 Andre Klapper maemo.org 2011-05-23 03:03:31 UTC
*** Bug 12192 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Mika Rastas 2012-02-09 11:57:16 UTC
*** This bug has been confirmed by popular vote. ***
Comment 4 Christian Ratzenhofer 2012-03-02 01:33:13 UTC
http://wiki.maemo.org/Documentation/devtools/maemo5/sp-rich-core(In reply to
comment #1)
> I have the same problem, with the same frequency of reproducibility.

could you install sp-rich-core (see
http://wiki.maemo.org/Documentation/devtools/maemo5/sp-rich-core) and provide a
coredump?